Gravid
Nyfödd
Barn- och Familj
Smash The Cake
 
 
Utomhus
Hemma
 
 
 
Jag godkänner
 
Jag godkänner
 
 

Bakom kameran hittar ni mig, Madeleine! 
Jag har många titlar som t.ex mamma, sambo, fotograf, dotter, syster, vän m.m. Om jag skulle välja är nog mamma den mest ärofyllda titel jag har. Hon som gav mig den titeln är Nova som föddes in i våran knasiga familj 2019. Jag bor tillsammans med henne, hennes pappa och våran katt Elvira i utkanten av Jönköping. Hade vi bott några meter längre bort hade jag fått skriva Vaggeryd. Men nu hamnade vi i Jönköping, med nöd och näppe. 

Mina favoritställen att hänga på är i växthuset, ute i skogen, inomhus pysslandes med något spännande eller bakom ratten på vår Chevrolet. Jag har ofta många projekt i rull samtidigt även om jag försöker bli bättre på att vila lite emellanåt också. 


Vid 18-årsålder blev jag utbränd på grund av mina alltför höga krav på mig själv. Jag var den "duktiga flickan" som pluggade heltid på gymnasiet, drev UF-företag, hade tre extrajobb och fick stipendium för högsta betyg. Jag är än idag lite av en perfektionist men jag försöker hålla det på en rimlig nivå och ta bättre hand om mig själv. Mina höga ambitioner gör att jag noggrant planerar varje fotografering och lägger ner hela mitt hjärta på att ni ska få en så bra upplevelse som möjligt och känna att ni har gjort en värdefull livsinvestering genom att välja mig som er fotograf. Jag gör mitt bästa för att ni ska känna er avslappnade och jag verkligen älskar att stå bakom kameran och fånga känslorna och ögonblicken.

Mer om mig:

Är Ni intresserade av att anlita mig som fotograf, har frågor om hur det går till, priser eller annat så fyll i kontaktformuläret eller kontakta mig via mail eller mobil så hör jag av mig. Jag ser fram emot att höra av Er.

 

MAIL:

kontakt@maddeward.se

 

FACEBOOK:

Ward Photography

 

INSTAGRAM:

Ward.Photography

 

TELEFON:

073-371 87 78

kontakt@maddeward.se

073-371 87 78

© Ward Photography