Gravidfotografering
En bebis med små fingrar, tår och ett pickande hjärta. En bebis som ligger i din varma och trygga mage. Att fånga nyfikenheten i dina ögon till det lilla miraklet är något jag älskar att fånga på bild. Med en gravidfotografering skapar vi fina minnen med er och den vackra bebismagen. Detta är början på en magisk resa som är värd att föreviga med fina fotografier.


FOTOGRAFERINGEN

Innan

♥ Boka så tidigt som möjligt.


♥ Jag rekommenderar att man fotograferas i vecka 30-35 innan man börjar känna sig alltför stor. Har ni andra önskemål så löser vi självklart det! 

♥ Vi bestämmer plats och kläder efter era önskemål.

♥ Undvik hårt åtsittande plagg innan fotograferingen (om du önskar lättklädda bilder) då dessa kan lämna märken på kroppen.

Gravidkläder

ATT LÅNA

Bokar du en fotografering hos mig ingår det utlåning av vackra klänningar, kjolar och toppar. Jag har investerat i klädesplagg i olika färger och storlekar för att ni som kunder ska slippa lägga onödiga pengar på gravidkläder ni kanske bara kommer att använda en gång. 

Klicka här för att se vilka kläder ni kan låna!  
( obs! under uppdatering ) 

FOTOGRAFERINGEN

Under

♥ Fritt lån av gravidkläder i olika färger och storlekar. 


♥ Partner och blivande syskon får gärna vara med för att skapa familjära bilder. 

♥ Jag ser till så att allt ligger rätt när vi fotograferar. 

♥ Fotograferingen sker hemma hos er eller uthomhus vid överenskommen plats.

FOTOGRAFERINGEN

Efter


♥ Inom 14 dagar från er fotografering levereras alla  bilder via en webblänk för nedladdning. 


♥ Betalning sker via faktura med Frilans Finans.

Gravidfotografering

I paketet ingår:


- Fotografering i ca 1 timma

- Lån av vackra gravidkläder
- 2 ombyten

- Alla digitala bilder i både färg och svartvitt

- Bildbehandling av samtliga bilder

- Fri ombokning vid sjukdom eller dåligt väder


Er investering: 2.995 kr

Alla priser är inklusive moms. 

 
 
 
 
Utomhus
Studio
 
Bara den gravida
Partner
Blivande syskon
 
 
Jag godkänner
 
Jag godkänner
 
 

Vad ska vi ha på oss om vi inte vill låna kläder?

Gravid - Klänning med skärning under bysten eller med ett fint band. Överdel som sitter lite tajtare och framhäver magen. Axelbandslös BH (gärna vit, annars går beige eller svart också bra). Trosor i diskret färg (vit eller beige). Ta gärna med olika ombyten för att få variation i bilderna.

Partner och blivande syskon - Försök att ha så liknande färger som möjligt och undvik att blanda olika mönster.

Vad händer om vädret är dåligt?
Om vi ska ta utomhusbilder är jag beroende av bra ljus och väder. Därför förbehåller jag mig rätten att flytta inbokade fotograferingar vid regn eller risk för regn.

Vart fotar du?

Jag håller främst till i Jönköpings området, men kan även fotografera utanför. Reseersättning på 30kr/mil tillkommer för fotografering mer än 2 mil utanför Jönköping. 

Vad händer om vi blir sjuka?

Vid sjukdom eller dåligt väder ingår fri ombokning, kontakta mig så snart som möjligt. Eventuell avbokning skall ske 48h innan fotograferingen, vid senare avbokning debiteras
halva fotograferingsavgiften.

Hur får vi använda bilderna?

I priset ingår användningsrätten för privat bruk. Det innebär att ni får framkalla era bilder fritt och även använda bilderna på era sociala medier. Bilderna får inte redigeras! Vid publicering önskar jag att ni anger Foto: Ward Photography eller taggar mig i bilderna.

Visar du våra bilder online?

Är det okej för er så gör jag eventuellt det. Jag respekterar självklart ert val gällande publicering av era bilder. Jag skriver avtal med alla mina kunder där ni får kryssa i om ni samtycker till publicering eller inte. Det är helt okej att säga nej! 

Vad händer om vi tappar bort våra bilder?

Jag rekommenderar att spara era bilder på minst två ställen för att försäkra er om att de inte förstörs. Skulle olyckan vara framme så finns era bilder kvar hos mig i minst 2 år. Detta är dock inget jag kan garantera då en olycka även kan drabba mig. 

kontakt@maddeward.se

073-371 87 78

© Ward Photography