Smash The Cake

En rolig och unik fotografering där vi börjar med vanliga ettårsbilder för att sedan avsluta med tårta. En fotografering som innehåller nyfikenhet, bus, kladd och många skratt. Bilderna tas utomhus. 


FOTOGRAFERINGEN

Innan

♥ Välj en tid som passar barnet bäst.

♥ Ta gärna med favoritleksaken, favoritfilten eller annat som ni vill ha med som gör att barnet känner sig tryggare.


♥ Blyga barn eller dåligt humör är inget problem då jag leker fram alla bilder jag tar. Jag har aldrig tvingats avbryta en fotografering, stämningen brukar alltid lätta efter lite bus.

♥ Vi bestämmer plats och färgtema efter era önskemål.

FOTOGRAFERINGEN

Under

♥ Fotograferingen sker uthomhus vid överenskommen plats eller hemma hos er.

♥ Fritt lån av rekvisita.


♥  Det finns tid till familj- och syskonbilder om så önskas.

♥ Fotograferingen sker uthomhus vid överenskommen plats.

FOTOGRAFERINGEN

Efter

♥ Senast 10 dagar efter fotograferingen får ni ett webbgalleri med cirka 30st redigerade bilder. Galleriet ligger uppe i 14 dagar för att ni i lugn och ro ska kunna välja era favoriter. För att välja bilder trycker ni på hjärtat och anger er epost. Hör av er till mig när ni är färdiga. 


♥ Betalning sker via faktura med Frilans Finans. 

♥ Inom 7 dagar från er beställning levereras era köpta bilder via en webblänk för nedladdning eller ett usb beroende på ert val.

Smash the Cake

I paketet ingår:


- Fotografering i ca 1 timma
- Gräddtårta 
- Fritt lån av rekvisita
- Webbgalleri med alla bilder för urval (cirka 30st)

- Bildbehandling av samtliga bilder

- 3st digitala bilder i färg och svartvitt

- Fri ombokning vid sjukdom eller dåligt väderKostnad: 1.495 kr

Vill ni köpa till fler digitala bilder gäller dessa priser:
1 st extrabild - 150 kr

5 st extrabilder - 600 kr
10 st extrabilder - 1.000 kr
Samtliga bilder i urvalet - 1.500 kr

Alla priser är inklusive moms. 
Mejla för priser på utskrifter. 

 
 
 
Utomhus
Hemma hos oss
 
 
Ja
Nej
 
 
Jag godkänner
 
Jag godkänner
 
 

Hur ska vi förbereda oss? 

Det viktigaste är att ni kommer utvilade, mätta och nöjda. Vill ni ha bilder utan kläder, så undvik hårt åtsittande kläder och lossa gärna blöjan en stund innan. Ibland behöver man fylla på med energi och då kan det vara bra att ta med något lätt att äta. Vill ni använda egen rekvisita så går det utmärkt att ta med.

Vad gör vi om mitt barn är på dåligt humör?

Ingen fara! Jag har aldrig behövt att avbryta en fotografering för att ett barn varit gnälligt. Gällande bebisar så kan vi ta mys- och matpauser tills bebis är nöjd. Med större barn leker och busar vi tills humöret förbättras. Går det ändå inte så bokar vi en ny tid utan extra kostnad.

Vad ska vi ha på oss?

Barn - Undvik kläder med tryck och starka färger då det tar mycket uppmärksamhet från barnets ansikte.

Vad händer om vädret är dåligt?
Om vi ska ta utomhusbilder är jag beroende av bra ljus och väder. Därför förbehåller jag mig rätten att flytta inbokade fotograferingar vid regn eller risk för regn.

Vart fotar du?

Jag håller främst till i Jönköpings området, men kan även fotografera utanför. Reseersättning på 30kr/mil tillkommer för fotografering mer än 2 mil utanför Jönköping. 

Vad händer om vi blir sjuka?

Vid sjukdom eller dåligt väder ingår fri ombokning, kontakta mig så snart som möjligt. Eventuell avbokning skall ske 48h innan fotograferingen, vid senare avbokning debiteras
halva fotograferingsavgiften.

Hur får vi använda bilderna?

I priset ingår användningsrätten för privat bruk. Det innebär att ni får framkalla era bilder fritt och även använda bilderna på era sociala medier. Bilderna får inte redigeras! Vid publicering önskar jag att ni anger Foto: Ward Photography eller taggar mig i bilderna.

Visar du våra bilder online?

Är det okej för er så gör jag eventuellt det. Jag respekterar självklart ert val gällande publicering av era bilder. Jag skriver avtal med alla mina kunder där ni får kryssa i om ni samtycker till publicering eller inte. Det är helt okej att säga nej! 

Vad händer om vi tappar bort våra bilder?

Jag rekommenderar att spara era bilder på minst två ställen för att försäkra er om att de inte förstörs. Skulle olyckan vara framme så finns era bilder kvar hos mig i minst 2 år. Detta är dock inget jag kan garantera då en olycka även kan drabba mig. 

kontakt@maddeward.se

073-371 87 78

© Ward Photography