Barn- och familjefotografering

När jag fotar barn och familjer leker jag fram varje bild. Det blir inga stela uppställda poser med fejkade leenden. Jag räknar med att barnen inte tittar in i kameran hela tiden, att de kanske är blyga eller inte vill sitta still. Jag vill fånga barnen precis som de är och försöker alltid få fram äkta skratt genom olika lekar. Har ni någon plats utomhus som betyder extra mycket för er så vore det jättekul att få föreviga er där. Annars har jag flera förslag på platser utomhus.


FOTOGRAFERINGEN

Innan

♥ Välj en tid som passar barnet bäst. När fotograferingen äger rum är det bra om alla är pigga, mätta och glada.


♥ Ta gärna med favoritleksaken, favoritfilten eller annat som ni vill ha med som gör att barnet känner sig tryggare.


♥ Blyga barn eller dåligt humör är inget problem då jag leker fram alla bilder jag tar. Jag har aldrig tvingats avbryta en fotografering, stämningen brukar alltid lätta efter lite bus.

♥ Vi bestämmer plats efter era önskemål.


FOTOGRAFERINGEN

Under

♥ Försök att ha så liknande färger som möjligt och undvik stora tryck samt att blanda olika mönster.


♥ Fotograferingen sker uthomhus vid överenskommen plats eller hemma hos er.

FOTOGRAFERINGEN

Efter

♥ Inom 14 dagar från er fotografering levereras alla bilder via en webblänk för nedladdning.


♥ Betalning sker via faktura med Frilans Finans.

Barn- och familjefotografering

I paketet ingår:


- Fotografering i ca 30-60 minuter

- Alla digitala bilder i både färg och svartvitt

- Bildbehandling av samtliga bilder

- Fri ombokning vid sjukdom eller dåligt väder


Er investering: 3.495 kr

Alla priser är inklusive moms. 

 
 
 
Utomhus
Hemma hos oss
 
1 barn
2 barn eller fler
Förälder/föräldrar
Andra
 
 
 
Jag godkänner
 
Jag godkänner
 
 

Hur ska vi förbereda oss? 

Det viktigaste är att ni kommer utvilade, mätta och nöjda. Vill ni ha bilder utan kläder, så undvik hårt åtsittande strumpor, underkläder och för bebisar är det bra att lossa blöjan så den inte sitter så hårt. Ibland behöver man fylla på med energi och då kan det vara bra att ta med något lätt att äta. Vill ni använda egen rekvisita så går det utmärkt att ta med.

Vad gör vi om mitt barn är på dåligt humör?

Ingen fara! Jag har aldrig behövt att avbryta en fotografering för att ett barn varit gnälligt. Gällande bebisar så kan vi ta mys- och matpauser tills bebis är nöjd. Med större barn leker och busar vi tills humöret förbättras. Går det ändå inte så bokar vi en ny tid utan extra kostnad.

Vad ska vi ha på oss?

Barn - Undvik kläder med tryck och starka färger då det tar mycket uppmärksamhet från barnets ansikte.

Familj - Försök att ha så liknande färger som möjligt och undvik att blanda olika mönster. Vill ni ha variation på bilderna går det bra att ta med ombyten. 

Vad händer om vädret är dåligt?
Om vi ska ta utomhusbilder är jag beroende av bra ljus och väder. Därför förbehåller jag mig rätten att flytta inbokade fotograferingar vid regn eller risk för regn.

Vart fotar du?

Jag håller främst till i Jönköpings området, men kan även fotografera utanför. Reseersättning på 30kr/mil tillkommer för fotografering mer än 2 mil utanför Jönköping. 

Vad händer om vi blir sjuka?

Vid sjukdom eller dåligt väder ingår fri ombokning, kontakta mig så snart som möjligt. Eventuell avbokning skall ske 48h innan fotograferingen, vid senare avbokning debiteras
halva fotograferingsavgiften.

Hur får vi använda bilderna?

I priset ingår användningsrätten för privat bruk. Det innebär att ni får framkalla era bilder fritt och även använda bilderna på era sociala medier. Bilderna får inte redigeras! Vid publicering önskar jag att ni anger Foto: Ward Photography eller taggar mig i bilderna.

Visar du våra bilder online?

Är det okej för er så gör jag eventuellt det. Jag respekterar självklart ert val gällande publicering av era bilder. Jag skriver avtal med alla mina kunder där ni får kryssa i om ni samtycker till publicering eller inte. Det är helt okej att säga nej! 

Vad händer om vi tappar bort våra bilder?

Jag rekommenderar att spara era bilder på minst två ställen för att försäkra er om att de inte förstörs. Skulle olyckan vara framme så finns era bilder kvar hos mig i minst 2 år. Detta är dock inget jag kan garantera då en olycka även kan drabba mig. 

kontakt@maddeward.se

073-371 87 78

© Ward Photography